Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Alle aanbestedingen op één plek

10 november 2011.

Begin november heeft minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie officieel Tederned (www.tenderned.nl) gelanceerd. Alle aanbestedende diensten in Nederland, Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen en speciale sectorbedrijven, kunnen hun opdrachten publiceren op TenderNed. Ondernemingen kunnen hierop elektronisch inschrijven. Bij het beoordelen van de inschrijvingen ontvangen de aanbestedende diensten online hulp. Vervolgens publiceren zij het gunningsbericht op TenderNed.

Ondernemingen hoeven hun bedrijfsgegevens slechts eenmaal in TenderNed op te slaan en kunnen die ook bij andere inschrijvingen gebruiken. Met de Attenderingsservice van TenderNed kunnen zij gemakkelijk en gericht naar opdrachten zoeken. Als een ondernemer zich registreert op Tenderned, dan krijgt hij een seintje als er een aanbesteding is geplaatst waarvoor hij in aanmerking komt. De invoering van TenderNed gebeurt gefaseerd. Uiterlijk volgend jaar verloopt het hele aanbestedingproces elektronisch via TenderNed: van het publiceren van de (voor)aankondiging tot en met de gunning van de opdracht. Aanbestedende diensten kunnen dit najaar al aanbestedingen op TenderNed publiceren.

In 2012 beschikt TenderNed over extra mogelijkheden waardoor het systeem werkt als online marktplein: ondernemers kunnen hun bedrijfsgegevens opnemen in het bedrijfsdossier en elektronisch inschrijven op een aanbesteding. Volgens planning biedt TenderNed in hetzelfde jaar volledige digitale ondersteuning van het aanbestedingsproces en kan men elektronisch onderhandelen, veilen en loten. Bron: Tenderned, 9-11-2011

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat