Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


UBL facturen automatisch aanmaken en verwerken

Het geautomatiseerd verwerken van uw inkoopfacturen

Indien u gebruik maakt van Cash of Exact bestaat de mogelijkheid om uw inkoopfacturen geautomatiseerd in uw financiële administratie te verwerken door middel van het versturen van deze factuur naar 'het' e-mail adres van uw administratie.

Om deze factuur in de boekhouding te kunnen verwerken moet de factuur (PDF) zijn voorzien van een UBL (XML) bestand, dit bestand bevat de boekingsinformatie van de bijgevoegde factuur.

De ontwikkeling op dit gebied gaat snel, u zult steeds vaker uw digitale facturen ontvangen met een toegevoegd UBL bestand.

Wat als er geen UBL bestand bij uw factuur zit?

Indien u facturen ontvangt zonder UBL bestand dan kunt u deze van een UBL bestand laten voorzien door de service van GO2UBL, werkt u met Cash Software dan zal Cash automatisch voor u vaststellen of er UBL bestand aanwezig is en dit langs GO2UBL sturen indien vastgesteld wordt dat dit UBL bestand niet aanwezig is.

De foutkans bij het gebruik van UBL ten opzichte van scan- en herken is veel geringer.

Indien de koppeling op basis van de diverse informatie niet tot een boeking kan komen zal de voor u worden geparkeerd, u kunt deze mutaties dan eenvoudig vanuit een speciale omgeving "matchen" of toewijzen aan bepaalde debiteur, crediteur of grootboekrekening.

 

Het geautomatiseerd aanmaken van PDF facturen met UBL

Als u PDF facturen met UBL ontvangt wilt u deze natuurlijk ook aan uw cliënten aanbieden, dit kunt u heel simpel verwenlijken door uw facturen via uw Cash Software programatuur te maken en per e-mail aan uw relaties te verzenden

Ik wil graag gebruik gaan maken van scan- en herken:

Indien u meer informatie wenst over UBL oplossing verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u beoordelen of deze oplossing in uw geval efficiënt is.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!