Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Startende ondernemers… klaar voor de start?

U wilt uw eigen onderneming gaan starten. Of misschien heeft u het spreekwoordelijke startsein recent al gegeven.

U heeft zich natuurlijk goed verdiept in de activiteiten die u als starter wilt gaan ontplooien. Echter, ook administratief, fiscaal, en juridisch komt er van alles op u af.

Actium begeleidt en ondersteunt u op deze gebieden, zodat u zich kunt concentreren op het goed opstarten van uw bedrijf.Startende ondernemers

Een goede start is het halve werk!

Als starter moet u veel keuzes maken, belangrijke beslissingen nemen, én heel veel zaken regelen. Welke rechtsvorm kiest u? Wel of geen personeel aannemen? Welke bedrijfsverzekeringen sluit u af? Voor welke zaken dienen er direct al contracten opgesteld te worden?

Daarbij, beste starter, regelt u dan ook nog even uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst? Heeft u uw financiering al geregeld, en uw financiële administratie ingericht op de gewenste manier?

U begrijpt het idee, een onderneming starten is meer werk dan alleen maar een goede dienst of een goed produkt in de markt zetten.

Een goed georganiseerde succesvolle start? Neem contact op met Actium.

Ondernemingsplan

Hoogstwaarschijnlijk zult u uw ideeën voor het te starten bedrijf vastleggen in een ondernemingsplan. Logisch. Vaak is een ondernemingsplan nodig voor het verkrijgen van een financiering. En belangrijker nog, het schrijven van een ondernemersplan verplicht u om goed na te denken over waar u naartoe wilt met de onderneming, hoe u dat wilt gaan doen, en wat u daarmee denkt te zullen gaan verdienen.

U bent immers maar tijdelijk starter.

Het opstellen van een ondernemingsplan vergt de nodige aandacht, kennis, en energie. Actium ondersteunt u op efficiënte wijze bij het zelfstandig opstellen van uw ondernemingsplan. Hierdoor weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

Ja, ik wil graag meer weten over de starterbegeleiding van Actium.

Verder lezen

 

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat