Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Startende ondernemers… klaar voor de start?

U wilt uw eigen onderneming gaan starten. Of misschien heeft u het spreekwoordelijke startsein recent al gegeven! Dan heeft u zich goed verdiept in de activiteiten die u als starter wilt gaan ontplooien. Ook administratief, fiscaal en juridisch komt er van alles op u af. Op dat gebied kan Actium u uitstekend begeleiden.Startende ondernemers

Een goede start is het halve werk!

Als starter moet u veel keuzes maken, belangrijke beslissingen nemen én heel veel zaken regelen. Welke rechtsvorm kiest u? Wel of geen personeel aannemen? Welke bedrijfsverzekeringen sluit u af? Moet u voor bepaalde zaken als starter direct al contracten opstellen?

En, beste starter, regelt u dan ook nog even uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Meldt u zich aan bij de Belastingdienst? Heeft u uw financiering al geregeld? Bankrekening geopend? En uw financiële administratie ingericht op de gewenste manier? Is uw ondernemingsplan al startklaar?

Een goed georganiseerde succesvolle start? Bel naar Actium.

Ondernemingsplan

Hoogst waarschijnlijk zult u uw plannen voor uw te starten bedrijf vast willen leggen in een ondernemingsplan. Logisch. Het opstellen van een ondernemersplan is een must. Soms is een ondernemingsplan nodig voor het verkrijgen van een financiering. Belangrijker nog, is dat het schrijven van een ondernemersplan u verplicht goed na te denken over waar u naartoe wilt, hoe u dat wilt gaan doen en wat u daarmee denkt te zullen gaan verdienen. U bent immers maar tijdelijk starter…

Het opstellen van een ondernemingsplan vergt de nodige aandacht, kennis en energie. Actium ondersteunt u op efficiënte wijze bij het zelfstandig opstellen van uw ondernemingsplan. Met Actium weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet.

>>Ja, ik wil graag meer weten over de starterbegeleiding van Actium.>>

Verder lezen

 

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat