Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Bankenkoppeling met de financiële administratie

Het geautomatiseerd verwerken van uw bankmutaties

Bent u cliënt bij ING, ABN Amro, Rabobank, Bunq of Knab dan bestaat de mogelijkheid om uw dagelijkse bankmutaties geautomatiseerd in uw financiële administratie te verwerken.

Na het instellen van de bankenkoppeling zal uw bank uw mutaties dagelijks aan de softwareleverancier aanbieden ter verwerking.

Op basis van diverse basis informatie zal het boekhoudpakket een groot gedeelte van de betalingen en ontvangsten automatisch in uw boekhouding verwerken, hierbij wordt gebruik gemaakt van onder andere:

  • Naam
  • Factuurnummer
  • Bedrag
  • Bankrekeningnummer
  • Eerder door u zelf gedefinieerde regels


Indien de koppeling op basis van de diverse informatie niet tot een boeking kan komen zal het betaalde of ontvangen bedrag voor u worden geparkeerd, u kunt deze mutaties dan eenvoudig vanuit een speciale omgeving "matchen" of toewijzen aan bepaalde debiteur, crediteur of grootboekrekening.

Ik wil graag gebruik gaan maken van de bankenkoppeling

Indien u meer informatie wenst over de bankenkoppeling verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u beoordelen of de bankenkoppeling in uw geval efficiënt is of dat mogelijk aanpassingen in uw werkwijze noodzakelijk zijn om tot een efficiënte bankenkoppeling te komen.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!