Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie uitbesteden, daarvoor kunt u Actium inschakelen. Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn. Ondernemers houden zich allereerst bezig met ondernemen. Het voeren van een administratie hoort er echter ook bij. Vaak wordt dit als tijdrovend gezien en schiet het er om die reden bij in. Actium kan u die zorg uit handen nemen. Onze salarisadministrateur zet desgevraagd een goede salarisadministratie op poten. Onze kennis van de daarvoor geldende wet- en regelgeving is groot. Als u uw salarisadministratie wilt uitbesteden, dan kunt u een beroep doen op Actium, de specialist.

Salarisadministratie uitbesteden

Actium staat garant voor optimale kwaliteit en service. Wij gaan voor een tevreden klant. Actium gaat op een gestructureerde, professionele wijze te werk. U kunt te allen tijde bij ons terecht met vragen over de salaris administratie, boekhouding, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Onze medewerkers staan voor u klaar. De salarisadministratie uitbesteden aan Actium betekent het volgende: we kunnen alles voor onze rekening nemen, inclusief salarisstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen. Wij zijn snel en nauwkeurig en kunnen zowel tegen een vast of variabel tarief werken. De keuze ligt bij de klant. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking.

Actium verzorgt voor verschillende bedrijven, klein en groot, de salaris administratie. Wij zijn thuis in het vak. Als u de salarisadministratie wilt uitbesteden, denk dan aan Actium. Zie hier meer info:

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden, en wilt u meer informatie over Actium, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!