Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Salarisadministratie uitbesteden aan een specialist


Wordt uw bedrijf steeds drukker en kost de salarisadministratie u veel tijd? Salarisadministratie uitbesteden is een prima keuze, want u houdt ruimte en energie over voor de zaken waar u goed in bent. Er blijft dus meer tijd over om te ondernemen en dat is u als ondernemer op het lijf geschreven. In plaats van iedere maand veel tijd kwijt te zijn aan het bijhouden van uw salarisadministratie, kiest u voor een betrokken en betrouwbare partij die deze zaken voor u uit handen neemt. Actium is hét administratiekantoor voor uw business, want wij zijn specialist als het aankomt op de salaris- en loonadministratie.


Het gemak van uw salarisadministratie uitbesteden


Het runnen van een onderneming is uw lust en uw leven. Er komt van alles op u af en dit heeft allemaal uw aandacht nodig. Een goede boekhouding is dan ook dé basis voor een gezonde onderneming. De salarisadministratie is een terugkerende activiteit en het is zaak dat dit zorgvuldig en correct wordt uitgevoerd. U wilt geen klagende werknemers aan uw bureau dat het salaris niet klopt. Bovendien is het uw wens dat alles tijdig wordt uitbetaald en dat ook de fiscale lasten keurig worden afgedragen aan de belastingdienst. Hoe fijn is het om dit soort zaken toe te vertrouwen aan een bedrijf die dagelijks met de salarisadministratie bezig is?


Wat heeft Actium u te bieden?


Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn en ontzorgt u volledig op het gebied van uw salarisadministratie. Wij bieden u een compleet pakket als het gaat om de loonadministratie. Dit zodat u nergens omkijken naar heeft. Vakantiegeld, vakantiedagen, overwerk, tijd voor tijd, kostenvergoedingen, loon in natura, een auto van de zaak; alles is mogelijk! Alle gegevens omtrent uw salarisadministratie levert u aan via een beveiligde omgeving (AVG proof). U hoeft dus niet bang te zijn dat privacygevoelige gegevens zomaar op straat komen te liggen. Bovendien is de loonstrook voor de werknemer eenvoudig te downloaden via de website, IOS of Android app.


Salarisadministratie uitbesteden: wat zijn de voordelen?


De salarisadministratie uitbesteden aan Actium is een prima keuze als u zich meer wilt richten op uw kerntaken. Welke voordelen biedt het nog meer?

  • - U heeft geen zorgen of onzekerheden meer dat de salarisadministratie niet correct of tijdig wordt doorgevoerd;
  • - U hoeft zich niet langer te verdiepen in complexe materie, want u kiest voor een specialist die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en regels;
  • - De kosten van uitbesteden vallen behoorlijk mee, zodat u alleen maar winstgevend te werk gaat;
  • - U betaalt altijd een vast bedrag per medewerker.
  • - U profiteert van tevreden werknemers, want als de salarisadministratie goed geregeld is, voorkomt dat de nodige issues op de werkvloer.

Waarom u kiest voor ons bedrijf


Kiest u ervoor de salarisadministratie uit te besteden aan Actium, dan weet u zeker dat de zaken goed geregeld worden. Wat kunnen wij u beslist garanderen?


  • - Via ons werkgeversportaal vindt u als werkgever relevante informatie over betaalbestanden, loonstroken, journaalposten en jaaropgaven.
  • - De aangifte loonheffing wordt ook door ons verzorgd. Wij zetten deze voor u klaar en hoeft slechts akkoord te geven via het klantenportaal.
  • - Dankzij SEPA-betaalbestanden hoeft u facturen niet een voor een te betalen.
  • - De aanlevering aangiften pensioenfonds kunt u ook met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Neem direct contact op met Actium voor salarisadministratie uitbesteden


Is het uw wens dat de salarisadministratie structureel op orde is? Actium is hét administratiekantoor om mee samen te werken. Wij hebben de expertise in huis om uw salarisadministratie goed te regelen. Dit geeft rust en zekerheid. Voor uzelf, maar ook zeker voor uw werknemers. Daarom nodigen we u uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zien u graag verschijnen op kantoor, maar het is natuurlijk ook een optie om telefonisch uw wensen met ons door te nemen.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat