Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Scanboeken, inscannen en automatisch verwerken

Het geautomatiseerd verwerken van uw inkoopfacturen

Indien u gebruik maakt van Cash of Exact bestaat de mogelijkheid om uw inkoopfacturen in te scannen en door middel van scan- en herken geautomatiseerd in uw financiële administratie te verwerken.

Na het instellen van de scan- en herken koppeling kunt u uw inkoopfacturen per e-mail verzenden naar het scan- en herkenportaal.

Op basis van diverse basis informatie zal de scan- en herkensoftware uw factuur vertalen in een voor het boekhoudpakket leesbaar stuk informatie, deze informatie wordt indien aan een aantal basiseisen is voldaan automatisch verwerkt in uw financiële administratie.

Indien de koppeling op basis van de diverse informatie niet tot een boeking kan komen zal de voor u worden geparkeerd, u kunt deze mutaties dan eenvoudig vanuit een speciale omgeving "matchen" of toewijzen aan bepaalde debiteur, crediteur of grootboekrekening.

Het gebruik van deze techniek zal in de komende periode steeds meer afnemen doordat er een nieuwe techniek op basis van UBL wordt uitgerold door de diverse softwarelevernaciers waarbij de boekingsinformatie al wordt aangeboden bij de PDF factuur. U leest meer over deze techniek op onze pagina over UBL facturen.

Ik wil graag gebruik gaan maken van scan- en herken:

Indien u meer informatie wenst over de scan- en herken oplossing verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u beoordelen of deze oplossing in uw geval efficiënt is.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!