Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Scanboeken, inscannen en automatisch verwerken

Het geautomatiseerd verwerken van uw inkoopfacturen

Indien u gebruik maakt van Cash of Exact bestaat de mogelijkheid om uw inkoopfacturen in te scannen en door middel van Scan en Herken geautomatiseerd in uw financiële administratie te verwerken.

Na het instellen van de koppeling met uw boekhoudpakket kunt u uw inkoopfacturen per e-mail verzenden naar het scan- en herkenportaal.

De scan- en herkensoftware vertaalt uw factuur dan in een voor het boekhoudpakket leesbaar stuk informatie. Dit gaat op basis van identificatiefactoren als

  • Naam
  • Factuurnummer
  • Bedrag
  • Bankrekeningnummer
  • Eerder door u zelf gedefinieerde regels

De factuur wordt vervolgens na verificatie automatisch verwerkt in uw financiële administratie.

Indien de koppeling op basis van de bovengenoemde informatie niet tot een automatische verwerking kan komen, zal het betaalde of ontvangen bedrag voor u worden geparkeerd. U kunt deze mutaties dan eenvoudig vanuit een speciale omgeving handmatig "matchen" of toewijzen aan bepaalde debiteur, crediteur of grootboekrekening.

Naast het gebruik van deze techniek zal in de komende periode steeds gebruik gemaakt gaan worden van informatieverwerking op basis van UBL. Meerdere softwareleveranciers zijn deze techniek, waarbij de boekingsinformatie al wordt aangeboden bij de PDF factuur, aan het uitrollen. U leest meer over deze techniek op onze pagina over UBL facturen.

Ik wil graag gebruik gaan maken van Scan en Herken

Indien u meer informatie wenst over de Scan en Herken oplossing verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen, waarna wij samen met u beoordelen of deze oplossing in uw geval efficiënt is.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat