Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Online boekhouden Alphen aan den Rijn

Online boekhouden is voor steeds meer ondernemers een efficiënte manier van administreren aan het worden. Geen aparte boekhoudpakketten of mappen vol met bonnen en facturen meer, maar alles eenvoudig en snel via het internet. Actium is een administratiekantoor dat ondernemers helpt met het aanleggen en optimaliseren van een online boekhouding.

Middels een speciaal voor dit doel ontworpen boekhoudprogramma kunt u op relatief eenvoudige wijze online uw boekhouding verzorgen. Het boekhoudprogramma heet Cashweb. Het is geschikt voor eenvoudig boekhouden, volledige voorraadregistratie, facturatie, relatiebeheer en rapporteren.

Overal toegang tot uw administratie

Met iedere PC die toegang heeft tot internet, kunt u in uw eigen administratie werken. Bijvoorbeeld vanaf een andere vestiging, uw huis, uw vakantieadres of door uw medewerkers. Eenvoudig door naar www.cash.nl te gaan en met uw unieke inlogcode in te loggen in uw eigen administratie.

Daardoor is het dus ook eenvoudig om met meerderen vanaf verschillende locaties in een zelfde administratie te werken. Het maakt niet uit met welke browser u werkt, want CASH is browseronafhankelijk. En wilt u de administratie laten controleren door uw accountant? Dat is zo eenvoudig als hem of haar de gewenste toegang geven, zodat er geen bestanden heen en weer gestuurd hoeven te worden.

Een ondernemer wil zich richten op zijn kerntaak: succesvol zijn met zijn bedrijf. Het bijhouden van de administratie is een taak die vaak als tijdrovend wordt gezien. Met online boekhouden kunt u op snelle en praktische wijze de administratie verzorgen, en u concentreren op het ondernemen.

Online boekhouden met Actium

Administratiekantoor Actium blijft altijd up-to-date, omdat het investeert in kennis en expertise. Zowel financieel als juridisch. Hierdoor zijn we breed inzetbaar in onze dienstverlening, en kunnen we samen met u zorgen dat uw financiële administratie op een accurate en efficiënte wijze wordt bijgehouden. De cijfers moeten namelijk kloppen.

We willen u dan ook graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat