Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Salarisadministratie Alphen aan den Rijn

De salarisadministratie van een bedrijf bijhouden is een ingewikkeld en tijdrovend karwei. Er dient rekening gehouden te worden met zaken als salarisstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen. Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn dat daarbij ondersteunt.

Actium heeft jarenlange ervaring met het inrichten en bijhouden van salarisadministraties, voor zowel kleine als grote bedrijven, met of zonder interne boekhouder. Wij zorgen ervoor dat dit perfect geregeld is, zodat u zich kunt richten op het leiden van uw onderneming.

Wet- en Regelgeving

Naast de boekhoudkundige kant van een salarisadministratie is het ook belangrijk dat de fiscale kant in de gaten wordt gehouden. Actium kent alle ins en outs van de financiële wet- en regelgeving voor bedrijven. Hierdoor zijn zowel u als uw medewerkers verzekerd van een goede en overzichtelijke afhandeling van alle salaris gerelateerde zaken.

Actium komt zijn klanten tegemoet. Dit betekent dat we altijd met u meedenken over de optimalisatie van uw administratie, rekening houdend met de meest recente wet- en regelgeving. Daarbij staat onze kennis en expertise volledig tot uw beschikking als u fiscaal-juridische vragen hebt.

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat