Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Boekhouder zzp'er Alphen aan den Rijn

Actium is een boekhouder voor ZZP'ers, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Gebleken is dat veel kleine ondernemers niet de tijd hebben om naast het runnen van hun onderneming ook de administratie te regelen. Wij bieden financieel administratieve oplossingen om u dat werk uit handen te nemen.

Een oplossing voor een bedrijfsadministratie is altijd maatwerk. Sommige bedrijven zijn op zoek naar een partij die de volledige administratie voor zijn rekening kan nemen. Anderen hebben enkel behoefte aan hulp bij het opstellen van een jaarrekening, of bij het doen van de belastingaangifte. We overleggen samen met u welke oplossing het beste bij uw bedrijf past.

Boekhouder zzp'er Alphen aan den Rijn

Actium doet de administratie van zowel kleine als grote bedrijven. Wij zorgen er middels een goede boekhouding voor dat u een perfect inzicht krijgt in wat u uitgeeft en wat u binnenkrijgt. Zo komt u te weten wat uw solvabiliteit en investeringsruimte is. Dat zijn belangrijke peilers voor succesvol ondernemerschap.

Naast kennis en ervaring in boekhouden, zijn we ook uitstekend ingevoerd in de financiële wet- en regelgeving. Hierdoor zijn we ook in te schakelen voor het doen van de belastingaangiftes, en voor vragen en advies met betrekking tot starters.

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat