Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Loonadministratie uitbesteden

Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat dan ook uit het verzorgen van de financiële administratie van onze cliënten. Ondernemers houden zich namelijk allereerst bezig met ondernemen. Het voeren van een administratie hoort er echter ook bij. Vaak wordt dit als tijdrovend gezien en heeft het dus niet de hoogste prioriteit.

Actium ondersteunt hierbij. Een van de grootste uitdagingen voor een ondernemer is het bijhouden van een loonadministratie. Een die voldoet aan alle financiële en wettelijke eisen. Onze specialist zet voor u een goede loonadministratie op poten, waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met de meest recente wet- en regelgeving.

Onderdelen van een loonadministratie

Actium gaat op een gestructureerde, professionele wijze te werk. Hierdoor zijn we in staat om alle salarisgerelateerde zaken voor onze rekening nemen, inclusief loonstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen. Wij zijn snel en nauwkeurig en kunnen zowel tegen een vast of variabel tarief werken. De keuze ligt bij u.

Het uitbesteden van uw loonadministratie aan Actium betekent dat u zich kunt richten op uw kerntaak: ondernemen.

Onze dienstverlening richt zich op het ondersteunen van onze cliënten op het gebied van:

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat