Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Administratie uitbesteden

Als u de administratie wilt uitbesteden, dan kunt u Actium inschakelen. Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn dat de salaris administratie voor u kan bijhouden, de boekhouding kan verzorgen, jaarrekeningen kan opstellen en belastingaangiftes kan doen. Wij kunnen het totale pakket voor onze rekening nemen. Wij kunnen eveneens enkel een belastingaangifte doen of enkel de jaarrekening opstellen. Dit kan het werk van uw accountant vergemakkelijken. De keuzemogelijkheden zijn groot bij administratiekantoor Actium. Onze medewerkers zijn thuis in hun vak. Zij weten alles van de financiële wet- en regelgeving. Het uitbesteden van de administratie aan Actium, betekent dat wij een goed en overzichtelijk inzicht geven in uw winst- en verliespositie. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Als u uw administratie wilt uitbesteden, dan kunt u aankloppen bij Actium.

Administratie uitbesteden

Met administratiekantoor Actium haalt u kwaliteit in huis. Bereikbaarheid beschouwen wij als een groot goed. U kunt dan ook te allen tijde bij ons terecht met vragen over administratie, boekhouden, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Actium ondersteunt starters, zzp'ers, kleine en grote bedrijven. Onze medewerkers staan voor u klaar. Als u uw administratie wilt uitbesteden, denk dan aan Actium.

Actium handelt volgens het credo: afspraak is afspraak. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Als u de administratie wilt uitbesteden, dan kunt u aankloppen bij Actium, administratiekantoor te Alphen aan den Rijn. Zie hier meer over ons:

Wilt u de administratie uitbesteden en wilt u weten wat administratiekantoor Actium voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!