Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Administratie uitbesteden

Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn, dat zich specialiseert in de financieel administratieve ondersteuning van haar cliënten.

Als administratiekantoor bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het verzorgen van de financiële administratie van onze cliënten. Dit gaat echter beduidend verder dan alleen boekhouden.

Onze dienstverlening richt zich op het ondersteunen van onze cliënten op het gebied van:

Onze mogelijkheden variëren van een financieel administratieve totaaloplossing, tot enkel een belastingaangifte doen of enkel de jaarrekening opstellen. Door de dienstverlening af te stemmen op uw wensen en mogelijkheden kan dit het werk van uw accountant vergemakkelijken, en heeft u altijd een overzichtelijke administratie.

Onze medewerkers zijn thuis in hun vak. Zij zijn op de hoogte van de meet recente financiële wet- en regelgeving. Door het uitbesteden van de administratie aan Actium creëren we in samenwerking een goed en overzichtelijk inzicht in uw financiële administratie. Onze kennis en expertise staan hierbij vanzelfsprekend tot uw beschikking.

Ook voor vragen en advies

Actium werkt voor starters, zzp'ers, kleine en grote bedrijven. En als administratiekantoor vinden wij het van belang om goed bereikbaar te zijn voor al deze cliënten. We staan voor u klaar met antwoorden op al uw vragen over administratie, boekhouden, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Zowel op ons kantoor als op dat van u.

Actium handelt volgens het credo: afspraak is afspraak. Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat