Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Pre Audit = kosten besparen

Het laten opstellen van een jaarrekening door een externe partij is vaak een kostbare keuze. Echter, als u besluit uw jaarrekening door een accountantskantoor te laten verzorgen, dan kunt u op de kosten hiervan besparen door Actium een zogenaamde ‘Pre Audit’ te laten uitvoeren.

Pre Audit van uw financiële administratie

Bij een Pre Audit neemt Actium de uitvoerende taken voor haar rekening die nodig zijn om uw jaarrekening samen te stellen. Voor u is dit financieel aantrekkelijk, vanwege de vaak grote verschillen in tarieven tussen een administratiekantoor en een accountantskantoor.

Hoe werkt een Pre Audit?

Voordat u uw financiële administratie overdraagt aan uw accountant controleert Actium de aan te leveren gegevens. Na controle en eventuele correctie kunt u vervolgens het geheel overdragen. Dat scheelt uw accountant flink wat tijd.

Een eventuele vervolgstap is dat Actium op basis van de gecontroleerde administratie ook uw jaarrekening samenstelt. Uw accountant hoeft dan uw jaarrekening alleen nog te beoordelen, in plaats van veel tijd kwijt te zijn aan het opstellen hiervan. En minder tijd voor een accountant betekent meer kostenbesparing voor u.

Wilt u door middel van een Pre-Audit meer besparen op accountantskosten? Neem dan contact met ons op.

Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat