Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Boekhouder Alphen aan den Rijn

De fundering van een stabiele onderneming


Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn. Klanten helpen, producten of diensten bedenken en personeel begeleiden. Ondernemen betekent vaak een volle agenda.

Actium Administratie en Belastingen pand Henry Dunantweg Alphen aan den Rijn

Dan schiet het bijhouden van alle cijfers er wel eens bij in.
Maar een goed inzicht in jouw cijfers helpt juist bij het maken van de juiste beslissingen. En een correcte financiële administratie is essentieel voor belastingaangiften.

Als boekhouder in Alphen aan den Rijn helpen we al sinds 1998 MKB-ondernemers met onder meer financiële administraties, fiscale aangiften, salarisadministraties en jaarrekeningen.

Daarnaast verzorgen we niet alleen de boekhouding. Als administratiekantoor analyseren en adviseren we ook bij complexe financiële taken en strategieën.

Wat een boekhouder voor u doet


Wat een bedrijf nodig heeft aan boekhouding is verschillend per organisatie. Sommige bedrijven willen zaken zelf uitvoeren, andere zo veel mogelijk uitbesteden.


Wij stemmen onze dienstverlening daarom af op wat uw bedrijf nodig heeft.

Online administratie bijhouden


Moderne bedrijven hebben behoefte aan efficiënte en flexibele administratie. Wij begrijpen dat en bieden online administratiediensten die naadloos aansluiten bij uw bedrijf.

Wij raden boekhouden via internet met Cashweb aan. Altijd uw gegevens overzichtelijk bij de hand en inzage in uw actuele financiële situatie.

Maak gebruik van handige automatiseringen, zoals inboeken van inkoopfacturen per e-mail en UBL, bankkoppelingen en periodieke facturatie.

CASH heeft verschillende modules om uit te breiden naar uw behoefte. Het programma sluit naadloos aan op onze boekhoudsystemen. Zo verwerken we snel en accuraat uw boekhouding.

Fiscale aangiften


Fiscale aangiften indienen kan complex en tijdrovend zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting en uw loonbelasting of dividendbelasting.

Bovendien moet deze belangrijke taak secuur gebeuren. Niemand wil tenslotte te veel betalen of een naheffing op de deurmat krijgen.

Wij nemen deze stress weg.

Onze deskundige boekhouders zijn volledig op de hoogte van de laatste belastingwetten en -regels. Zo zorgen we ervoor dat uw aangiften correct en op tijd worden ingediend.

Hierdoor voorkomt u mogelijke boetes en onnodige belastingdruk.

We verwerken uw financiële aangifte zeer efficiënt. Na het invullen van uw aangifte kunt u deze inzien op een afgeschermd gedeelte van onze website. Daar kunt u de aangiften afdrukken en goedkeuren.

Jaarrekeningen


Een jaarrekening is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • • Een balans
  • • Een winst- en verliesrekening
  • • Een toelichting

Niet elke onderneming is verplicht een jaarrekening op te stellen. Dat is afhankelijk van de rechtsvorm van uw onderneming.

Toch is het samen laten stellen van een jaarrekening verstandig. Het levert belangrijke inzichten op over uw bezittingen en schulden en hoeveel winst of verlies u heeft gemaakt.

Meer dan boekhouden


Boekhouders zijn verantwoordelijk voor het vastleggen en organiseren van financiële transacties, zoals inkomsten, uitgaven, facturen en betalingen. Ze zorgen ervoor dat financiële gegevens nauwkeurig en tijdig worden bijgehouden en kunnen helpen bij het opstellen van financiële overzichten.

Maar daarnaast zijn er nog meer administratieve taken waarmee we u graag ontlasten.

Zo verzorgen wij complete personeel en- salarisadministraties voor bedrijven. U heeft dus geen omkijken meer naar loonstroken en bijhorende regelgeving.

Vraag ons ook gerust om ondernemersadvies. Past de rechtsvorm nog wel bij u? Wel of geen personeel aannemen? Welke bedrijfsverzekeringen sluit u af?

Deze en tal van andere vragen bespreekt u met uw boekhouder in Alphen aan den Rijn als uw partner voor een succesvolle onderneming.

Kies de juiste boekhouder uit Alphen aan den Rijn


Er zijn in Alphen aan den Rijn en omgeving uiteraard meerdere boekhouders te vinden. Van eenmanszaak tot groot administratiekantoor.

Wij geloven dat het belangrijk is dat u een boekhouder kiest die het beste bij u past.

Daarom kunt u vrijblijvend kennis met ons maken op ons kantoor aan de Henry Dunantweg 36 in Alphen aan den Rijn om de samenwerking te verkennen.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Waarom cliënten voor ons kiezen


Expertise


De basis van een goede administratie is kennis. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit zorgt er voor dat onze boekhouders en accountants altijd op de hoogte zijn van de meest recente wet- en regelgeving.

Eerlijke tarieven


We geloven in hoogwaardige diensten, die een meerwaarde bieden voor uw onderneming. Door onze jarenlange ervaring en efficiënte werkwijzen bieden wij eerlijke tarieven. Vraag ons om een passend prijsvoorstel op maat.

Bereikbaarheid


Wij vinden een goede bereikbaarheid erg belangrijk. We staan daarom bekend om onze korte lijnen en directe communicatie. Via e-mail en telefoon, persoonlijk bij ons op kantoor of bij u. Zo heeft u snel toegang tot de juiste antwoorden op prangende vragen.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat