Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Boekhouder Alphen aan den Rijn

De fundering van een stabiele onderneming


Een ondernemer heeft een volle agenda. De dagelijkse leiding hebben over een bedrijf betekent dat een dag al snel gevuld is met afspraken, personeelszaken, en bezig zijn met diensten en producten. Het bijhouden en controleren van de boekhouding is een klus die er dan soms bij inschiet.

Actium is een boekhouder in Alphen aan den Rijn die ondernemers hier in ondersteunt.

Het is voor een bedrijf van groot belang om een actueel overzicht te hebben van de inkomende en uitgaande geldstromen. Hiermee wordt namelijk vastgesteld of het bedrijf aan alle verplichtingen, zowel kortlopend (liquiditeit) als langlopend (solvabiliteit), kan voldoen.

Een goede boekhouder zorgt dat de financiële administratie van een bedrijf up-to-date is, en op een overzichtelijke manier weergegeven wordt. Hierdoor heeft u als ondernemer altijd een duidelijk beeld van de stand van zaken binnen uw onderneming. Zo heeft u één van de belangrijkste planningsinstrumenten voor een goed bedrijf altijd binnen handbereik.

Wat we voor u doen


Ieder bedrijf heeft al een bepaalde mate van expertise in huis als het gaat om het voeren van de boekhouding. Onze dienstverlening wordt daar dan ook op afgestemd. We kijken in overleg naar de administratieve werkzaamheden die u zelf uitvoert en ondersteunen bij de rest. Een greep uit de instrumenten die Actium hier voor inzet zijn:


  • Online administreren met CASHWeb. Een geautomatiseerde omgeving om vanaf elke plek met een internetbrowser uw boekhouding te kunnen bijhouden. CASH is met diverse modules aan te passen naar uw behoefte en sluit naadloos aan op onze boekhoudsystemen voor een snelle en secure verwerking.

  • Het invullen van fiscale aangiften, gebaseerd op de meest recente wetgeving en richtlijnen vanuit de overheid. Alle aangiften worden ter beoordeling en goedkeuring aan u aangeboden via het afgeschermde gedeelte van de Actium website.

  • Het samenstellen van een jaarrekening, volgens de algemeen aanvaarde richtlijnen, zoals geformuleerd in het Burgerlijk Wetboek en gepubliceerd door de Raad voor de Jaarverslaggeving. Naast de cijfers voorzien we de jaarrekening ook altijd van een uitgebreide toelichting.

  • Het geautomatiseerd verwerken van uw inkoopfacturen, door middel van UBL-bestanden. Een nieuwe boekhoudtechniek waarbij digitale facturen voorzien zijn van een extra gecodeerd bestand dat automatisch in uw boekhouding verwerkt wordt.

 

Het kiezen van de juiste boekhouder


Er zijn in Alphen aan den Rijn en omgeving legio boekhouders te vinden. Van eenmanszaak tot groot bedrijf. En ieder kantoor heeft zijn eigen accenten en werkwijzen. We geloven dat geen enkele boekhouder in alle facetten van het vak even goed gespecialiseerd is, en het is dus van groot belang dat u een boekhouder kiest die het beste bij u past.

We willen u dan ook graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat