Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Administratiekantoor Regio Leiden

Actium Administratie en Belastingen is een financieel administratiekantoor, gevestigd in Alphen aan den Rijn. Alphen aan den Rijn is een centraal gelegen stad in het Zuid-Hollandse "Groene Hart", en is daardoor vanuit de gehele regio Leiden uitstekend te bereiken.

We zijn gespecialiseerd in het verzorgen van personeelsadministratie, salarisadministratie, en boekhouding. Daarnaast stellen wij jaarrekeningen op, en doen we de belastingaangiftes. Afhankelijk van uw wensen is onze dienstverlening af te stemmen van een of meerdere taken, tot een financieel administratieve totaaloplossing.

We werken samen met u aan een overzichtelijke administratie, die altijd voldoet aan de laatste eisen en rekening houdt met de meest recente wetswijzigingen. Dit maakt het werk voor u of uw accountant een stuk eenvoudiger.

Met administratiekantoor Actium haalt u kwaliteit en professionaliteit in huis. Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te zijn, en hierdoor onze dienstverlening precies op maat af te stemmen.

Bereikbaarheid Leiden en omstreken

Actium werkt voor starters, zzp'ers, kleine en grote bedrijven. En als administratiekantoor voor de regio Leiden vinden wij het van belang om goed bereikbaar te zijn voor al deze cliënten. We staan voor u klaar met antwoorden op al uw vragen over salarisafrekeningen, journaalposten, cumulatieve gegevens en jaaropgaven. Zowel op ons kantoor als op dat van u.

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat