Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Raakt u onverhoopt voor kortere of langere tijd arbeidsongeschikt, dan wilt u niet zonder inkomen zitten. Om dit risico af te dekken kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Deze zijn er in verschillende varianten.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is in basis een verzekering die u van inkomen voorziet op het moment dat u arbeidsongeschikt raakt. De ultieme vorm van verzekeren is natuurlijk dat de polis voor een uitkering zorgt zodra u op welke wijze dan ook niet in staat bent om uw werkzaamheden uit te voeren. De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is mede afhankelijk van het te verzekeren inkomen en uw beroep. De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan dan ook behoorlijk oplopen.

Om deze reden zijn er diverse varianten ontstaan waarbij de uitkering bijvoorbeeld pas plaatsvindt na een bepaald aantal weken of maanden arbeidsongeschiktheid en/of waarbij uitkering pas aan de orde komt bij een bepaald percentage arbeidsoRood Kruisngeschiktheid.

Beperkte of budget arbeidsongeschiktheidsverzekering

Tevens zijn er varianten op de markt die alleen uitkeren in geval van arbeidsongeschiktheid veroorzaakt door een ernstige (benoemde) ziekte en/of door een ongeval.

Het kiezen van een juiste arbeidsongeschiktheidsverzekering is maatwerk. Actium neemt de u aangeboden varianten met u door, zodat de financiële gevolgen van de diverse opties voor u inzichtelijk worden.

>>>Vertel mij meer over mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. >>>Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat