Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Automatisering

We leven in het digitale tijdperk. We automatiseren bedrijfsprocessen waar mogelijk, om zo efficiënt mogelijk te werken. En een groot onderdeel hiervan is de financiële administratie.

Het gebruik maken van de computer bij de administratie levert enorm veel tijdswinst en nauwkeurigheid op. Echter, zoals ook bij alle andere geautomatiseerde processen is het belangrijk dat hierin met de tijd meegegaan wordt. Zowel software als hardware zullen op enig moment geupdate of zelfs vernieuwd moeten worden. Actium beschikt over gedegen kennis van software gericht op financiële administratie. We adviseren u dan ook graag.

CASH financiële software

Actium maakt voor haar cliënten gebruik van het online administratieprogramma CASHWeb. Op onze website vindt u meer informatie over de eenvoudige werking, de talloze mogelijkheden en de scherpe prijzen.

Actium Automatisering en Adviesbureau

De zusteronderneming Actium Automatisering en Adviesbureau heeft partnerships met grote softwarepartijen als Sophos, Marshal, en Microsoft. Hierdoor zijn wij in staat om met u mee te denken over een optimale automatiseringsstrategie.

Wilt u meer weten over wat Actium Automatisering en Adviesbureau voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat