Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Administratie inrichten

U heeft uw onderneming opgericht en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel: de zaken kunnen beginnen. Natuurlijk gaat u bij voorkeur direct aan de slag met het werven van nieuwe klanten. Dat is prima, maar als u de eerste opdracht binnen haalt, zorg er dan voor dat ook uw administratie startklaar is!

Een efficiënte administratie levert u alleen maar op!

U wilt goed van start gaan? Dan is het belangrijk direct bij de start van Stapel administratieuw onderneming uw administratie op een efficiënte manier in te richten. Stelt u het inrichten van uw administratie niet uit tot een later tijdstip! Want heeft u eenmaal een schoenendoos vol bonnetjes, inkoopfacturen en declaraties, dan bent u onnodig veel tijd kwijt aan het ordenen en invoeren van uw 'administratie'.

Administratie volgens regels Belastingdienst

Uw administratie moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Niet alleen vanuit het oogpunt van uw eigen gemak en overzicht. De Belastingdienst legt u ook een aantal administratieve regels op. U kunt er overigens ook op rekenen dat de Belastingdienst u na een aantal maanden een bezoek komt brengen om te controleren of u uw administratie op de juiste manier hebt ingericht. Het is dan prettig als dit inderdaad het geval is!

Tips voor het inrichten van uw administratie

Actium helpt u vakkundig op weg met de inrichting van uw administratie. Op deze pagina's leest u meer over de aandachtspunten waarop u bij het inrichten van uw administratie moet letten. Heeft u na het doornemen van deze pagina's nog vragen over het ordenen van uw stukken, uw inkoopfacturen, uw verkoopfacturen, uw aangifte omzetbelasting en het voeren van uw boekhouding? Aarzel niet en neem contact met ons op!Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat