Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Administratie inrichten

U heeft uw onderneming opgericht en ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. De zaken kunnen beginnen.

Natuurlijk gaat u bij voorkeur direct aan de slag met het in de markt zetten van uw onderneming. Op het moment dat u de eerste opdracht binnen haalt, is het echter van belang dat ook uw administratie startklaar is.

Efficiënte administratie levert u alleen maar op!

U wilt goed van start gaan? Dan is het belangrijk om direct bij de start van uw onderneming uw administratie op een efficiënte manier in te richten.

Het inrichten van een goede administratie is tijdrovend. De tijd die u er echter in deze beginfase in steekt verdient zich later dubbel en dwars terug. Want heeft u eenmaal een schoenendoos vol bonnetjes, inkoopfacturen en declaraties, dan bent u onnodig veel tijd (en dus geld) kwijt aan het ordenen en invoeren van het geheel.

Stapel administratie

Administratie volgens regels Belastingdienst

Elke administratie heeft, te maken met wet- en regelgeving. Niet alleen vanuit het oogpunt van uw eigen gemak en overzicht. Zo ook die van u. Deze regels worden opgelegd door de Belastingdienst, zodat iedere ondernemer in Nederland volgens dezelfde maatstaven beoordeeld en belast wordt. Gelijke monniken, gelijke kappen.

Gelukkig betekent dit ook de nodige mate van gemak, aangezien er altijd standaarden en oplossingen voorhanden zijn. Daarnaast kunt u er ook op rekenen dat de Belastingdienst u na een aantal maanden een bezoek komt brengen om te controleren of u uw administratie op de juiste manier hebt ingericht. Het is dan prettig als dit inderdaad het geval is!

Tips voor het inrichten van uw administratie

Actium helpt u vakkundig op weg met de inrichting van uw administratie. Zo hebben we op onze website al de nodige aandachtspunten verzameld als het gaat om ordenen van uw stukken, uw inkoop- en verkoop facturen, uw aangifte omzetbelasting en het voeren van uw boekhouding?

Heeft u nog meer vragen, of wilt u graag eens met ons sparren over ondersteuning bij uw administratie? Neem dan gerust contact met ons op!Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat