Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Ik ben BKR geregistreerd . . .

In Nederland is bijna elke Nederlander BKR geregistreerd of dit nu gaat om een onschuldig telefoonabonnement of om grote schulden, 9 van de 10 Nederlanders staat geregistreerd.

Een BKR-registratie hoeft niet negatief uit te zijn. Voordat een bank een financiering verstrekt zal het eerst uw gegevens na trekken in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). Blijkt u BKR geregistreerd te zijn dan kan dit wel een in uw voordeel werken.

Heeft u in het verleden een financiering afgesloten dan kan de bank precies zien of u deze netjes heeft afgelost, is dit het geval dan biedt dit de bank extra zekerheid.

Staat u negatief BKR geregistreerd dan kan een goede uitleg het verschil maken tussen wel of geen krediet. Komt u voor verrassingen te staan dan kan u altijd de gegevens op vragen via de bank. Wees altijd eerlijk over de stand van zaken.

De bank zal naar eigen oordeel beslissen of uw negatieve registratie een belemmering vormt voor het verkrijgen van een krediet, als u van tevoren weet dat u een negatieve registratie heeft overleg dVerder lezenan eerst met de bank voordat u uw plannen uitwerkt, dit kan onnodige teleurstelling voorkomen.

 

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat