Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

NOAB scheidt het kaf van het korenNederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen

In Nederland mag iedereen zich 'administratiekantoor' noemen. Er is geen opleidingseis. Er geen specifieke papieren nodig. Hoe weet u dan of u zich tot een deskundig en betrouwbaar administratiekantoor wendt? Moet u iedereen dan maar geloven op zijn of haar mooie, blauwe ogen? Nee. Een administratiekantoor dat kwaliteit levert en waar mensen werken met de juiste opleiding, kennis en kunde, is namelijk lid van de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Actium is lid van NOAB: wat betekent dat voor u?

Gemoedsrust. U zoekt assistentie op gebieden waarvan u zelf minder kennis hebt. Of u wilt administratieve taken uitbesteden, omdat het u aan tijd ontbreekt. U wilt er daarom 100% op kunnen vertrouwen dat het administratiekantoor dat die werkzaamheden voor u uitvoert, dit ook goed doet. Het lidmaatschap van de NOAB garandeert u onder meer kwaliteit en betrouwbaarheid.

Op de website van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen wordt een NOAB-lid als volgt omschreven.

Een NOAB-lid is:

  • de administrateur die tevens uw jaarstukken verzorgt
  • de financieel manager die de financieringsaanvraag verzorgt, de subsidiëring regelt en de kostprijsberekeningen maakt
  • de fiscaal deskundige die de aangiften verzorgt en u fiscaal adviseert
  • de personeelsdeskundige die de loonadministratie voert en de juiste beloning helpt vaststellen
  • de inkoper van specialistische kennis die de vraag aan specialisten helder formuleert, waardoor onnodig dure adviesuren worden vermeden
  • de vertrouwenspersoon die optreedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

NOAB: achterban van specialisten

Als NOAB-kantoor werkt Actium oplossingsgericht. Mocht het zo zijn dat er sprake is van een complexe situatie, dan kan Actium een beroep doen op de specialisten van de NOAB. In voorkomende gevallen kan Actium gebruik maken van de specialistische kennis van de fiscalisten, accountants, advocaten en arbeidsdeskundigen van de NOAB-adviesgroep.

>>>Lees meer over de garanties van de NOAB. >>>

>>>Onze inschrijving bij NOAB>>>

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!