Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

NOAB scheidt het kaf van het koren

Nederlandse Orde van Administratie en BelastingdeskundigenIn Nederland mag iedereen zich 'administratiekantoor' noemen. Er is geen opleidingseis. Er zijn geen specifieke papieren nodig. Hoe weet u dan of u zich tot een deskundig en betrouwbaar administratiekantoor wendt? Moet u iedereen dan maar geloven op zijn of haar mooie, blauwe ogen?

Nee, gelukkig niet. Een administratiekantoor dat kwaliteit wil waarborgen is namelijk lid van de NOAB: de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Bij het NOAB-keurmerk bent u verzekerd van een administratiekantoor waar mensen werken met de juiste opleiding, kennis, en kunde,

Actium is lid van NOAB: wat betekent dat voor u?

Gemoedsrust. U zoekt assistentie op gebieden waar u zelf minder kennis van hebt. Of u wilt administratieve taken uitbesteden, omdat het u aan tijd ontbreekt. U wilt er daarom 100% op kunnen vertrouwen dat het administratiekantoor dat die werkzaamheden voor u uitvoert, dit ook goed doet.

Het lidmaatschap van de NOAB garandeert u onder meer kwaliteit en betrouwbaarheid.

Op de website van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen wordt een NOAB-lid als volgt omschreven.

Een NOAB-lid is:

  • de administrateur die tevens uw jaarstukken verzorgt
  • de financieel manager die de financieringsaanvraag verzorgt, de subsidiëring regelt en de kostprijsberekeningen maakt
  • de fiscaal deskundige die de aangiften verzorgt en u fiscaal adviseert
  • de personeelsdeskundige die de loonadministratie voert en de juiste beloning helpt vaststellen
  • de inkoper van specialistische kennis die de vraag aan specialisten helder formuleert, waardoor onnodig dure adviesuren worden vermeden
  • de vertrouwenspersoon die optreedt bij beleidsbeslissingen en organisatievraagstukken.

NOAB: achterban van specialisten

Als NOAB-kantoor werkt Actium oplossingsgericht, met jarenlange kennis en ervaring in de financiële branch. Mocht het echter zo zijn dat er sprake is van een zeer complexe situatie, dan kan Actium daarnaast ook een beroep doen op de specialisten van de NOAB.

De NOAB-adviesgroep beschikt over een breed netwerk, met specialistische kennis van fiscalisten, accountants, advocaten, en arbeidsdeskundigen. Op deze manier garanderen we dat er altijd een advies of oplossing op maat wordt geboden.

>>>Lees meer over de garanties van de NOAB. >>>

>>>Onze inschrijving bij NOAB>>>

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat