Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden

Elk jaar moet u uw aangifte inkomstenbelasting indienen. Voor de ene ondernemer eenvoudig voor de ander uitgebreid. Een aangifte correct en op tijd invullen kost tijd. Actium is u daarbij graag van dienst en verzorgt dan voor u uw aangifte inkomstenbelasting inclusief de eventuele winstaangifte.

Uitstelregeling inkomstenbelasting

Administratiekantoren kunnen onmogelijk voor al hun klanten vóór 1 april de aangiften inkomstenbelasting indienen. Dat begrijpt de Belastingdienst ook. Daarom is de ‘belastingconsulenten regeling’ –Inkomstenbelasting ook wel uitstelregeling genoemd – in het leven geroepen. Wanneer u uw aangifte inkomstenbelasting door Actium laat verzorgen wordt deze automatisch opgenomen in de uitstelregeling. Het geeft dan geen problemen, wanneer uw aangifte na 1 april door de Belastingdienst ontvangen wordt.

Conceptaangifte inkomstenbelasting online

Na het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting wordt deze aan u ter goedkeuring aangeboden op het afgeschermde gedeelte van de Actium website.

U kunt hier uw aangifte inzien en afdrukken om deze vervolgens door invoering van uw persoonlijke pincode goed te keuren. Na uw akkoord wordt de aangifte elektronisch ingediend.

Inkomstenbelasting attentiepunten

Bij het samenstellen van uw aangifte inkomstenbelasting houdt Actium rekening met de geldende regelgeving. Een aantal attentiepunten is:

  • Eigen Woning Reserve
  • Invorderingsvrijstelling
  • Reserveringsruimte voor lijfrente
  • Optimale verdeling gezamenlijke posten
  • Persoonsgebonden aftrek

>>Wat kost het opstellen van mijn aangifte inkomstenbelasting?>>

 Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat