Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden

Elk jaar moet u uw aangifte inkomstenbelasting indienen. Dit is, vanzelfsprekend, voor de ene ondernemer eenvoudiger dan voor de andere. Voor elke ondernemer geldt echter, een aangifte correct en op tijd invullen kost tijd. Actium is u daarbij graag van dienst. We verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting, inclusief winstaangifte.

Uitstelregeling inkomstenbelasting

Administratiekantoren doen belastingaangiften voor meerdere cliënten. Het verzamelen en controleren van de benodigde stukken neemt daar flink wat tijd bij in beslag. Het is dan ook niet altijd mogelijk om vóór 1 april alle aangiften inkomstenbelasting in te dienen.

Dat begrijpt de Belastingdienst ook. Daarom is de ‘belastingconsulenten regeling’ – ook wel uitstelregeling genoemd – in het leven geroepen.

Wanneer u uw aangifte inkomstenbelasting door Actium laat verzorgen wordt deze automatisch opgenomen in de uitstelregeling. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw aangifte na 1 april door de Belastingdienst ontvangen wordt.

Inkomstenbelasting

Conceptaangifte inkomstenbelasting online

Na het invullen van uw aangifte wordt deze ter beoordeling en goedkeuring aangeboden op het afgeschermde gedeelte van de Actium website.

U kunt vervolgens met uw persoonlijke inloggegevens en pincode uw belastingaangifte inzien, afdrukken en goedkeuren. Na uw akkoord wordt de aangifte elektronisch ingediend.

Inkomstenbelasting en regelgeving

Bij het samenstellen van uw aangifte inkomstenbelasting houdt Actium rekening met de geldende regelgeving. Attentiepunten waar rekening mee gehouden wordt:

  • Eigen Woning Reserve
  • Invorderingsvrijstelling
  • Reserveringsruimte voor lijfrente
  • Optimale verdeling gezamenlijke posten
  • Persoonsgebonden aftrek

Wat kost het opstellen van mijn aangifte inkomstenbelasting?

 Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat