Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Uw Boekhouding uitbesteden aan Actium

Het leiden van een bedrijf is een druk bestaan. Dagen zijn vaak meer dan vol gepland, en aktielijsten al net zo. Geen wonder dat het bijhouden en controleren van de boekhouding er dan soms bij inschiet.

Actium is een boekhouder in Alphen aan den Rijn die ondernemers hier in ondersteunt. In samenwerking met u kijken we welke oplossing het beste past bij uw bedrijf. Of u zelf een boekhouding op wilt zetten, of het over wilt laten aan onze specialist, we stemmen onze dienstverlening volledig af op uw wensen en mogelijkheden.

Wij verzorgen de boekhouding voor de eenmanszaak, de zzp'er, Besloten Vennootschappen, en voor de Vennootschap Onder Firma. Onze medewerkers zijn absolute vakmensen en op de hoogte van de meest recente fiscaal juridische wetgeving. Hierdoor kunnen wij de samenwerking precies afstemmen op uw onderneming.

Als administratiekantoor bestaat een groot deel van onze werkzaamheden uit het verzorgen van de financiële administratie van onze cliënten. Dit gaat echter beduidend verder dan alleen boekhouden.

Onze dienstverlening richt zich op het ondersteunen van onze cliënten op het gebied van:

Boekhouding uitbesteden aan een professionele boekhouder

Uw boekhouding uitbesteden aan een professionel boekhouder

Het uitbesteden aan onze profesionele boekhouders betekent dat u zich kunt richten op uw kerntaak: ondernemen. Wij zorgen ervoor dat u een geordend en professioneel overzicht krijgt van uw inkomsten en uitgaven. Hierbij maken wij gebruik van diverse online- en offline boekhoudsoftware. Actium ondersteunt u met de oplossing die het meest aansluit bij uw administratieve wensen.

Actium is lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Onze kennis van de financiële wet- en regelgeving is dan ook in lijn met de meest recente wetgeving en richtlijnen vanuit de overheid. Hierdoor hoeft u niet met uw neus in het wetboek te zitten, dat doen wij voor u!

Bent u op zoek naar een administratief en boekhoudkundig specialist? Dan willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat