Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Uw boekhouder - Boekhouding uitbesteden

Als u de boekhouding gaat uitbesteden aan Actium, dan weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn. Wij hebben de kennis en de ervaring heeft om u optimaal van dienst te kunnen zijn. U kunt zelf een boekhouding opzetten, u kunt het ook overlaten aan de specialist. Actium ondersteunt u hier graag bij. Onze medewerkers zijn absolute vakmensen. Wij verzorgen de boekhouding voor de eenmanszaak, de zzp'er en tevens voor Besloten Vennootschappen en voor de venootschap onder firma. Actium staat u met raad en daad terzijde. U kunt te allen tijde bij ons aankloppen met vragen over de salaris administratie, boekhoudkundige kwesties, jaarrekeningen en belastingaangiftes. Wij staan voor u klaar. Als u uw administratie aan een proffesionele boekhouder wilt uitbesteden, denk dan aan administratiekantoor Actium.

Boekhouding uitbesteden aan een professionele boekhouder

Uw boekhouding uitbesteden aan een professionel boekhouder

Actium neemt alleen met de hoogste standaard genoegen. Daarbij zijn wij een sterk servicegericht bedrijf. Actium is een administratiekantoor dat zijn klanten tegemoet komt. Het uitbesteden aan onze proffesionele boekhouders betekent dat u zich kunt richten op uw kerntaak: ondernemen. Wij zorgen ervoor dat u een geordend en professioneel overzicht krijgt van uw inkomsten en uitgaven. Als u uw administratie wilt uitbesteden aan een gedreven boekhouder, dan kunt u zich wenden tot Actium.

Uw administratie kan door ons gevoerd worden met behulp van diverse softwareoplossingen, van online tot offline boekhoudsoftware Actium ondersteund u met de oplossing die het meest aansluit bij uw administratieve wensen.

Actium is lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Onze kennis van de financiële wet- en regelgeving is groot. Als u uw financiele administratie wilt uitbesteden aan een proffesionele boekhouder, dan kunt u een beroep doen op Actium. Zie hier meer over ons:

Wilt u uw boekhouding uitbesteden en denkt u aan Actium, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!