Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Verzekeringen

Om het maar vast uit de weg te hebben, Actium is géén assurantie-tussenpersoon. Voor bemiddeling bij het afsluiten van uw verzekeringen is het wijzer om een verzekeringsadviseur in te schakelen.

Wat we wel doen, is inzichtelijk krijgen voor welke risico's een verzekering wenselijk zou zijn.

Met deze informatie kunt u dan goed voorbereid aan de slag. En wanneer u de offertes hebt ontvangen, dan helpt Actium u de aangeboden verzekeringsproducten met elkaar te vergelijken en te beoordelen.

Welke risico's verzekert u? En welke niet?

Als startende ondernemer zult u moeten nadenken over uw verzekeringen. Welke risico's wilt u verzekeren? Welke risico's kunt u verzekeren?

U zult daarbij de afweging moeten maken hoe groot het risico is dat er iets gebeurt. En als er iets zou gebeuren, hoe groot is dan 'de ramp'? Wat zijn de financiële gevolgen voor uw bedrijf en uw privé vermogen?

Bent u zelf verzekerd?

De belangrijkste verzekering voor een ondernemer is misschien wel de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Waarom?

Wordt u als ondernemer zijnde arbeidsongeschikt, dan heeft maximaal recht op een bijstandsuitkering. U kunt echter alleen aanspraak maken op een bijstandsuitkering als u uw onderneming staakt, en u daarnaast ook echt niets meer heeft waarvan u kunt leven. Geen spaargelden meer. Geen eigen woning meer.

Hoe groot zijn dus de financiële gevolgen als u voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt? Mogelijk enorm. Een goede verzekering afsluiter zorgt dus voor een financieel vangnet.

Verschillende vormen van verzekeringen

Op deze pagina's geven wij u, naast de AOV, een inzicht in de diversiteit aan verzekeringen waar u als ondernemer mee te maken heeft.

We behandelen de volgende onderwerpen:

Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat