Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Administratie uitbesteden

Een goede administratie geeft inzicht in uw financiële positie. Een overzichtelijk geheel, waarbij u in één oogopslag inzicht heeft in uw solvabiliteit en investeringsruimte. Belangrijke parameters waarmee u succesvol kunt ondernemen.

Het is dan ook belangrijk om een up-to-date administratie te hebben. Duidelijke overzichten, kengetallen en percentages, die u kunnen helpen bij het maken van een financiële planning. De vraag is; Gaat u dat allemaal zelf doen?

Uw administratie uitbestedenAdministratie uitbesteden of online boekhouden

Actium ondersteunt ondernemers met het verzorgen van de administratie. Voor u een bijzaak? Voor Actium een hoofdzaak!

Ieder bedrijf is anders. En de ondersteuning die we bieden is dus ook voor elk bedrijf anders. Daarom overleggen we altijd wat uw wensen en mogelijkheden zijn, waarna we een samenwerking uitzetten die precies op maat is.

Wilt u de dagelijkse boekhouding in eigen beheer te houden, maar de jaarrekening en het indienen van uw fiscale aangiften aan Actium overlaten?

Geen probleem.

En wilt u liever helemaal geen zorgen? Dan is ook een financieel administratieve totaaloplossing zeker aan ons toevertrouwd.

Online uw administratie bijhouden

Actium biedt u graag de mogelijkheid uw administratie online bij te houden. U verwerkt dan zelf uw financiële gegevens in het online boekhoudprogramma van Actium: CASHWeb.

Via CASHWeb kan Actium op afstand rechtstreeks in uw administratie werken. U hoeft dan geen bestanden meer te mailen en kunnen alle partijen de administratie altijd real-time monitoren.

CASHWeb biedt u altijd een passende oplossing: van eenvoudig boekhouden tot en met volledige grootboekoverzichten, voorraadregistratie, facturatie, en relatiebeheer.

>>> Meer weten ? >>>

Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat