Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Administratie uitbesteden

Een goede administratie geeft u inzicht in uw winst en verlies positie.' 'Een goede administratie geeft u in één oogopslag inzicht in uw solvabiliteit en investeringsruimte. Belangrijke parameters waarmee u succesvol kunt ondernemen. Daarom is het belangrijk een up to date administratie te hebben. Duidelijke overzichten, kengetallen en percentages. De vraag is; Gaat u dat zelf doen?
Nee! Actium is de specialist voor u.

Uw administratie uitbestedenAdministratie uitbesteden of online boekhouden

'Actium werkt actief met uw administratie. Administratie is voor u een bijzaak? Voor Actium een Hoofdzaak!
U kunt uw administratie namelijk geheel of deels uitbesteden aan Actium. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dagelijkse boekhouding in eigen beheer te houden, maar uw jaarrekening en het indienen van uw fiscale aangiften aan Actium over te laten. Alle opties zijn mogelijk. In een gesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn en wat Actium hierin voor u kan betekenen.

Online uw administratie bijhouden

Actium biedt u ook de mogelijkheid uw administratie online bij te houden. U verwerkt dan zelf uw financiële gegevens in het online boekhoudprogramma van Actium: CASHWeb. Via CASHWeb kan Actium op afstand rechtstreeks in uw administratie werken. U hoeft dan geen bestanden meer te mailen.

CASHWeb biedt u altijd een passende oplossing: van eenvoudig boekhouden tot en met volledige voorraadregistratie, facturatie, relatiebeheer en vele andere mogelijkheden.

>>> Meer weten ? >>> Verder lezen

Betaalbaar & Altijd Maatwerk voor onze Klanten!