Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Vennootschapsbelasting

Naast het samenstellen van de jaarrekening van uw besloten vennootschap (B.V.) verzorgt Actium ook de aangifte vennootschapsbelasting. Dit is natuurlijk iets dat met de grootste zorgvuldigheid dient te gebeuren. De Belastingdienst begrijpt dat ook. Uw aangifte wordt daarom automatisch opgenomen in de uitstelregeling voor belastingconsulenten.

Conceptaangifte vennootschapsbelasting online

Wanneer Actium uw aangifte vennootschapsbelasting in concept gereed heeft, is deze op het afgeschermde deel van de Actium website in te zien, af te drukken, en door invoering van uw persoonlijke pincode goed te keuren. Na uw akkoord wordt de aangifte elektronisch aan de belastingdienst aangeboden.

Fiscale eenheid aanvragen

Heeft u meerdere vennootschappen, dan kan het verstandig of voordelig zijn om voor deze vennootschappen een fiscale eenheid voor de vennootschapsbelasting aan te vragen.

Wilt u meer informatie over de voor- en nadelen van een fiscale eenheid voor uw ondernemingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vennootschapsbelasting en regelgeving

Het spreekt voor zich dat Actium bij het opstellen van uw aangifte vennootschapsbelasting de geldende wet- en regelgeving in acht neemt. Belangrijke aandachtspunten zijn:

  • Bodemwaarde onroerend goed
  • Thincap regeling
  • Deelnemingsvrijstelling
  • Aftrekbeperking gemengde kosten

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Verder lezen

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat