Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Online administreren met CASHWeb

Online administreren tegen lage all-in kosten!

Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent. U heeft niet meer nodig dan een eenvoudige notebook of PC.
Met software die zich bewezen heeft: al meer dan 25 jaar gebruikt door duizenden bedrijven. Met functies voor eenvoudige tot zeer uitgebreide administraties tot en met het gehele logistieke traject.

CASH biedt u alle modules in zowel de offline als online versie. Met dezelfde bestanden! Er wordt op dezelfde wijze gewerkt en dat is makkelijk en uniek.

Gebruikmaken van de mooiste modules tegen geringe all-in maandkosten. Wij beheren het systeem voor u: back-ups en installaties van updates worden voor u gedaan, automatisch en op tijd. Uw bestanden worden veilig bewaard in een datacenter dat aan de strengste veiligheidsnormen voldoet.

CASHWeb: een combinatie van de nieuwste techniek met de vertrouwde CASH-programmatuur.

Overal in uw administratie via internet

Administreren via internet! Dat is makkelijk, want met iedere PC die toegang heeft tot internet, kunt u in uw eigen administratie werken. Bijvoorbeeld vanaf een andere vestiging, uw huis, uw vakantieadres of door uw medewerkers. Eenvoudig door naar www.cash.nl te gaan en met uw unieke inlogcode in te loggen in uw eigen administratie. Daardoor is het dus ook eenvoudig om met meerderen vanaf verschillende locaties in een zelfde administratie te werken. Het maakt niet uit met welke browser u werkt, want CASH is browseronafhankelijk.

Alle CASH-modules ook via internet

CASH biedt alle functionaliteit op het gebied van administreren. En al die functionaliteit is voorhanden via internet. U maakt gebruik van CASH-modules, waar door duizenden bedrijven al meer dan 25 jaar mee wordt gewerkt. Uitgebreid, praktisch en voor alles een oplossing. Dus uw keuze voor CASH biedt u voor de toekomst de garantie dat u bij uitbreiding van uw organisatie altijd met CASH verder kunt blijven werken.

Makkelijk samenwerken met uw accountant

U wilt uw administratie laten controleren door uw accountant. Via CASHWeb kan uw accountant vanaf zijn locatie rechtstreeks in uw administratie werken. Dus u hoeft geen bestanden meer op te sturen! U activeert eenvoudig de toegang voor hem of haar. Uw accountant controleert of voert correcties door, terwijl u dit direct kunt zien en gewoon verder werkt. Als u wilt, kunt u de toegang ook weer zelf deactiveren. Makkelijk, snel en efficiënt.

Uw bestanden houdt u zelf!

Via www.cash.nl logt u in op de CASHWeb-server. Deze is geplaatst in een datacenter dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Dagelijks worden back-ups gemaakt op twee verschillende locaties en twee weken bewaard. Maar met CASHWeb kunt u ook zelf uw administratie-bestanden overzetten (downloaden) naar uw eigen vaste schijf. Dat is een prettig gevoel. Want met een offline pakket van CASH kunt u ook werken met die bestanden. Ze zijn immers gelijk. U kunt ook bestanden van uw vaste schijf naar de CASHWeb-server overzetten door een upload.

Lage prijs, all-inclusive!

CASH kent transparante prijzen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en hoeft geen extra kosten achteraf te verwachten. Met CASHWeb werkt u met dezelfde functionaliteit als van de vaste pakketten van CASH, maar hoeft u de aanschafprijs niet op voorhand te investeren. U betaalt slechts een beperkt bedrag per maand, waarin ook nog het onderhoudscontract en het gebruik van de CASH-server zijn opgenomen. In deze prijs is een ruimte op de schijf van 50Mb voor u gereserveerd.

Gunstig te combineren met CASHWin (offline)!

CASHWeb is goed te gebruiken naast het offline pakket CASH. De bestanden zijn identiek en te gebruiken via beide systemen. U kunt dus offline werken en het bestand uploaden, zodat uw accountant er ook mee kan werken. Of één van uw administraties voor meerdere locaties via CASHWeb gebruiken. Mogelijkheden te over! Gunstig qua prijs is het sowieso. Wanneer u een onderhoudscontract heeft afgesloten op uw offline CASH, betaalt u voor CASHWeb weinig: slechts ons beheer van uw bestanden. Bestanden tot 50Mb voor Eur. 15,- per maand en daarboven Eur. 25,- per (deel van) 50Mb meer. (excl. BTW)

 

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat