Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Doe een innovatiescan!

24 April 2014.

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om te innoveren binnen uw bedrijf of branche. Voer dan een innovatiescan uit. Om ondernemers hierbij de ondersteunen hebben TNO en MKB-Nederland de Innovatieladder ontwikkeld.

Ondernemers die de scan invullen krijgen tips en informatie op maat. Daarnaast onderzoeken de partijen achter de scan op basis van de scanresultaten en vervolgonderzoek hoe het is gesteld met innovatie in het MKB in Nederland.

De Innovatieladder is sinds woensdag 23 april beschikbaar. In een paar minuten kunnen ondernemers vragen beantwoorden over vernieuwing binnen hun bedrijf. Deze gaan over het innovatievermogen van de organisatie, de mate waarop het bedrijf inspeelt op de markt, de kansen die ondernemers zien en op welke manieren bedrijven samenwerken. Vervolgens zien ze op welke plek ze staan op de ‘innovatieladder’: hoe actiever het bedrijf bezig is met innoveren, hoe hoger staat men op de ladder. Ondernemers krijgen op basis van de scan informatie, tips en een persoonlijk stappenplan om aan de slag te gaan met innovatie in hun bedrijf. De Innovatiescan is geschikt voor alle bedrijven en sectoren en geeft ondersteuning op basis van de huidige kennis en activiteiten van de ondernemer.

De innovatieladder is in te vullen via de website van MKB Servicedesk, https://scans.mkbservicedesk.nl/innovatieladder. Bron: TNO, 23-04-2014

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat