Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


€ 32 miljoen voor innovatie en samenwerking

4 april 2014.

Voor de regeling MKB Innovatiestimulering Topsectoren (MIT) is in 2014 € 32 miljoen beschikbaar. Dat is ruim 50% meer dan vorig jaar. Toen deden 1.700 ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf een beroep op de MIT-regeling met een totaal budget van € 20 miljoen.

Nieuw dit jaar is dat ook provincies bijdragen aan de regeling . De provincies Noord-Brabant en Limburg zullen ieder € 1 miljoen beschikbaar stellen. Hiermee willen ze mkb-bedrijven in hun provincies ondersteunen. Met hun MIT-bijdrage willen ze de strategische topsectoren in hun provincie versterken. In Noord-Brabant betreft dat High Tech Systemen en in de provincie Limburg Agri&Food en Tuinbouw.

De MIT-regeling van het ministerie van Economische Zaken ondersteunt mkb-ondernemers bij innovatieve activiteiten. In het kader van de regeling kunnen zij subsidies aanvragen voor onder andere kennisvouchers, haalbaarheidsstudies en R&D samenwerkingsprojecten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert de MKB Innovatiestimulering Topsectoren uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en de provincies Noord-Brabant en Limburg. Ondernemers kunnen vanaf 15 april gebruik maken van de regeling. Bron: RVO, 17-03-2014

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat