Uw boekhouding laten doen?

Zorgeloos boekhouden begint hier!


Op zoek naar innovatieve voorbeelden?

30 januari 2013.

Bent u als ondernemer op zoek naar innovatieve voorbeelden op het gebied van energie?

Blader dan eens in de Energie-Innovatiecatalogus die het ministerie van Economische Zaken onlangs heeft gepubliceerd. In deze digitale catalogus (www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/energie-innovatiecatalogus-0) vindt u voorbeelden van ruim duizend projecten op het gebied van energie-innovatie die tussen 2005 en 2011 met steun van het ministerie van Economische zaken (EZ) gestart zijn.

In de catalogus kan op verschillende manieren gezocht worden, bijvoorbeeld op verschillende thema’s als biomassa of gebouwde omgeving. Verder zijn in de catalogus de projectomschrijvingen van 700 projecten, contactgegevens van onderzoekers en de eindrapporten van de 300 afgeronde projecten te vinden. Toekomstige energieprojecten kunnen met deze informatie voortbouwen aan een duurzame energievoorziening.

Het kabinet wil dat in 2020 16% van de energie in Nederland duurzaam is. De laatste jaren heeft de Rijksoverheid dan ook geïnvesteerd in honderden projecten op het gebied van energie-innovatie in Nederland. Bron: Min EZ 24-01-2013

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat