Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Jongerenakkoord: bedrijven investeren in jongeren

22 september 2014.

Een voorhoedegroep van 26 bedrijven en organisaties gaat investeren in jongeren door vacatures voor starters, extra leerbanen en stages te bieden. Ook stellen ze medewerkers, kennis en expertise beschikbaar om het netwerk van jongeren te vergroten of om migrantenjongeren als bedrijfsmentor te coachen.

Bij de start van de WerkWeek in Den Haag is in het 'Jongerenakkoord' met minister Asscher en Mirjam Sterk, ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid, afgesproken om zich de komende tijd in te zetten om de kansen voor jongeren op werk te vergroten. Aan het Jongerenakkoord nemen bedrijven en organisaties deel als Thales Nederland, Hilton, Unilever, DB Schenker Logistics, VNO-NCW Midden & MKB Midden, Tata Steel, Nestlé Nederland, Koninklijke Metaalunie, Coca-Cola Enterprises Nederland, Samsung, MBKMACH3 Limburg, de Rijksoverheid, KPN, FrieslandCampina, Capgemini, Albron, Nuon, Philips, ABN AMRO, Albert Heijn, Siemens, Gemeente Den Haag, Rabobank, Randstad Nederland, Schiphol Group en de Belastingdienst. De deelnemende bedrijven en organisaties zullen ook andere bedrijven waarmee ze samenwerken aansporen om een actieve bijdrage te leveren aan de bestrijding van de jeugdwerkloosheid.

De ondertekening van het Jongerenakkoord is onderdeel van de landelijke WerkWeek, waarbij meer dan honderd activiteiten plaatsvinden in heel Nederland om de kansen voor jongeren op werk te vergroten. Bron: Min SZW 18-09-2014

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat