Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Keurmerk voor zzp'ers in de bouw

5 januari 2012.

Op 12 januari presenteert de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman het eerste keurmerk voor zzp'ers in de bouw en hout. De Stichting waarborgt met het keurmerk het vakmanschap van de aangesloten zzp'ers, zorgt voor garanties aan de klant en legt geschillen voor aan een onafhankelijke geschillencommissie.

Particuliere opdrachtgevers zoeken voor verbouwingen en reparaties aan hun woning een betrouwbare vakman; vaklieden willen zich onderscheiden in de markt. Die belangen brengt het keurmerk Kwaliteitsvakman bij elkaar. Om het keurmerk te mogen voeren, moeten zzp'ers aan strenge criteria voor vakman- en ondernemerschap voldoen. Ze moeten aan die eisen blijven voldoen, willen zij het keurmerk behouden.

Vaklieden kunnen zich nu al aanmelden bij de Stichting. Daarvoor gaat binnenkort de website keurmerkkwaliteitsvakman.nl open. Zodra zich voldoende deelnemers hebben gemeld, gaat ook de website kwaliteitsvakman.nl online. Via die site kunnen particuliere klanten hun kwaliteitsvakman zoeken. De komende weken belegt de Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman overal in het land voorlichtingsbijeenkomsten voor belangstellende zzp'ers. Bron: FNV Zbo 5-01-2012

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat