Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


NLGroeit helpt bedrijven te groeien

14 januari 2016

Op 13 januari is een nieuw platform gelanceerd dat ondernemers in het MKB moet helpen om hun bedrijf te laten groeien: NLGroeit. NLGroeit brengt ondernemers in contact met andere ondernemers, coaches en opleiders die hen kunnen helpen om een volgende stap in hun groeiproces te zetten. Op www.NLGroeit.nl vinden MKB-ondernemers ook informatie en nuttige hulpmiddelen. Doel is een snellere groei van MKB-bedrijven.

Bedrijven met minder dan 50 werknemers zijn goed voor ongeveer 30% van de werkgelegenheid in Nederland. Als deze bedrijven een groeispurt doormaken heeft dat een aanzienlijk effect op de werkgelegenheid. De vooruitzichten voor groei zijn goed. Bij een derde van de MKB-bedrijven stijgt de winst. Steeds meer ondernemers kunnen financiering krijgen. Ze worden minder vaak afgewezen door de bank en ze kunnen ook bij andere geldverstrekkers terecht.

Dit blijkt uit de Financieringsmonitor die minister Kamp van Economische Zaken op 13 januari naar de Tweede kamer heeft gestuurd. NLGroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator en wordt gesteund door NL2025. NLevator is een stichting van en voor ondernemers die hun bedrijf willen uitbreiden. NL2025 is een beweging van toonaangevende mensen uit verschillende disciplines – sport, kunst, bedrijfsleven, cultuur en het onderwijs - die zich inzetten voor een beter Nederland, vooral voor verbeteringen binnen de thema’s onderwijs, duurzame groei en vitale samenleving. Bron: Min EZ 13-01-2016

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat