Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


WBSO-tour door Nederland

10 februari 2012.

Doet u in uw bedrijf aan speur- en ontwikkelingswerk?

Benut dan de specifieke fiscale faciliteiten daarvoor, zoals die van de Wet bevordering speur- en ontwikkelingswerk (WBSO). Om de WBSO onder de aandacht te brengen houdt Agentschap NL dit jaar verspreid over het land en verspreid over het jaar in totaal negentien voorlichtingsbijeenkomsten.

Ondernemers krijgen hier tekst en uitleg over de WBSO. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 14 februari in Roermond. De workshops zijn gratis en voor elke ondernemer toegankelijk, ook voor ondernemers die al gebruik hebben gemaakt van de WBSO. De WBSO is een fiscale regeling van de overheid, waarmee bedrijven de loonkosten voor R&D-projecten kunnen verlagen. Iedereen die een voorlichting heeft gevolgd, weet daarna hoe de WBSO werkt en kan eenvoudig een aanvraag indienen.

Men kan zich aanmelden via de website van AgentschapNL (www.agentschapnl.nl/wbso) onder de link 'voorlichtingsbijeenkomsten'. Hier is ook een overzicht te vinden met de exacte data en locaties. Naast de WBSO biedt Agentschap NL, namens het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, nog meerdere financieringsmogelijkheden voor ondernemend Nederland. Bron: Agentschap NL, 26-01-2011

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat