Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Doorstart-portal voor mkb’ers en zzp’ers

12 maart 2014.

Op 7 maart is MKB Doorstart gelanceerd. De site moet mkb-bedrijven en zzp’ers die in de problemen (dreigen te ) geraken een portal bieden voor het vinden van een oplossing. De lancering vond gelijktijdig plaats met de opening van de Ondernemers­pleinen in Almere en Lelystad. MKB Doorstart biedt bedrijven die in de kern gezond zijn maar te maken hebben met (dreigende) financiële problemen, maatwerk om de onderneming een nieuwe impuls te geven. MKB Doorstart start in Flevoland, maar de ambitie is om de portal in heel Nederland toegankelijk te maken.

MKB Doorstart bundelt de kennis en krachten van verschillende partijen gebundeld. De ervaring is dat een ondernemer in de problemen, pas op een heel laat moment hulp zoekt. Soms té laat, zodat bedrijfsbeëindiging of faillissement nog de enige optie is, met alle gevolgen van dien voor de ondernemer zelf, het personeel en de schuldeisers. MKB Doorstart kan in veel gevallen in een oplossing voorzien dankzij vroegsignalering: tijdig aan de bel trekken door bedrijven zelf, of via partijen als bank, accountant of (zaken)partner. Zo kan worden voorkomen dat onomkeerbare problemen ontstaan. In veel gevallen kan een bedrijf dat in de kern gezond is maar tijdelijk financiële problemen heeft, geholpen worden met maatwerk. Dat kan passende financiering zijn, coaching, begeleiding of een noodzakelijke schuldregeling.

Dankzij de medewerking van banken, overheden en maatschappelijk investeerder Start Foundation is de hulp van MKB Doorstart kosteloos voor de hulpzoekende ondernemer. Een ondernemer die zich aanmeldt via www.mkbdoorgaan.nl krijgt op zo kort mogelijke termijn een reactie van het team achter MKB Doorstart.

Bron: MKB Doorstart 5-03-2014

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat