Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Gratis platform voor modelovereenkomsten

17 augustus 2016

OnestopSourcing heeft de website www.modelovereenkomstmaken.nl gelanceerd. De website biedt zzp’ers en opdrachtgevers de mogelijkheid om kosteloos een modelovereenkomst op te stellen volgens de criteria, die sinds 1 mei 2016 op grond van de wet DBA van kracht zijn geworden. De website is ontwikkeld om op eenvoudige wijze zowel de opdrachtgever als de zzp’er te leiden naar de juiste modelovereenkomst.

Passend bij de persoonlijke situatie en de opdracht. De website biedt een keuzehulp waarin alle onderdelen die aan de basis staan van de modelovereenkomst aan bod komen. Na het doorlopen van de keuzehulp wordt aangegeven of de opdracht geschikt is om als ondernemer uit te voeren. Ook wordt men - afhankelijk van de gegeven antwoorden - gewezen op punten die zouden kunnen wijzen op schijnzelfstandigheid.

Vervolgens wordt de mogelijkheid geboden om een van de door de Belastingdienst gepubliceerde algemene modelovereenkomsten te selecteren en die met behulp van een invulhulp in te vullen. Bron: ZZP Barometer

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat