Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Adviespunt Klokkenluiders van start

2 oktober 2012.

Op 1 oktober is het Adviespunt Klokkenluiders van start gegaan. Het adviespunt is een onafhankelijke instantie die (potentiële) klokkenluiders binnen de overheid en het bedrijfsleven adviseert en ondersteunt.

Het Adviespunt Klokkenluiders is voor mensen op de werkvloer die vermoedens hebben van misstanden op het werk, waarbij het maatschappelijk belang in het geding is. Dit kunnen werknemers zijn, maar ook zzp’ers, uitzendkrachten, ex-werknemers, klanten of leveranciers. Het adviespunt richt zich daarmee op alle werkenden in Nederland.

Het doet zelf geen onderzoek naar misstanden, maar klokkenluiders kunnen in alle vertrouwelijkheid bij het adviespunt aankloppen. Het Adviespunt Klokkenluiders geeft ook voorlichting over klokkenluiden en signaleert ontwikkelingen die voor het klokkenluidersbeleid van overheid en bedrijfsleven van belang zijn. Het Adviespunt Klokkenluiders bestaat uit een commissie en een bureau met deskundigen die de klokkenluiders kunnen adviseren. Op de website www.adviespuntklokkenluiders.nl kunnen (potentiële) klokkenluiders en andere belangstellenden uitgebreide informatie over klokkenluiden vinden. Bron: Min SZW 1-10-2012

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat