Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


CASH is meertalig

Het toenemende internationale karakter van Nederland zorgt ervoor dat er steeds meer CASH-gebruikers zijn, die collega's hebben met een andere voertaal dan het Nederlands. Zo onstond de behoefte aan een meertalige versie van CASH, hetzij voor gebruik door anderstalige collega's hier in Nederland of door collega's in de buitenlandse vestiging. Speciaal voor hen hebben wij de Talenversie van CASH ontwikkeld.

CASH is echter ontwikkeld voor bedrijven en organisaties in Nederland, die hun administratie voeren volgens de richtlijnen van de Nederlandse (belasting)wetgeving.

Als u de Talenversie van CASH aanschaft gaan wij ervan uit dat het contact met ons bedrijf in het Nederlands zal (blijven) verlopen. Waar nodig kan uw Nederlandse accountant natuurlijk inspringen. De voertaal voor onze opleidingen en helpdesk ondersteuning blijft ook Nederlands.

Zijn er bij uw bedrijf medewerkers die het Engels beter beheersen dan het Nederlands, dan biedt de Talenversie van CASH uitkomst. Het unieke van deze versie is dat de taal per gebruiker instelbaar is. In de multi-user talenversie heeft u namelijk de mogelijkheid om in één en dezelfde administratie de gewenste taal per werkplek in te stellen.

Heeft u interesse in een andere taal? Laat het ons ook even weten, wellicht kunnen wij daar een mouw aan passen.

Samengevat:

Schermteksten van menu's en programmafuncties worden in het Engels getoond, evenals de koppen boven de overzichten. U kunt per gebruiker (in een multi-user versie) de taal instellen.

Echter:

CASH is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving.

Prijzen Engelstalige versie van CASH

De Engelstalige versie van CASH kan optioneel worden aangeschaft bij het Nederlandse CASH-pakket. Voor deze uitbreiding wordt slechts een toeslag van 20% van de aanschafprijs van CASH, plus EUR 475,= als basisbedrag berekend.

De jaarlijkse onderhoudsbijdrage blijft gebaseerd op de percentages uit onze prijslijst en wordt berekend over de aanschafprijs zoals boven omschreven.

Genoemde prijzen luiden exclusief BTW.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat