Uw boekhouding laten doen?

Ervaar zorgeloos boekhouden en haal het maximale uit uw bedrijf.


Administratiekantoor Alphen aan den Rijn

Ondernemen is meer dan ondernemen


Een succesvolle onderneming is als een hoog gebouw. Het wordt gedragen door een aantal belangrijke pijlers, en hoe steviger deze zijn, hoe hoger het gebouw kan worden. Een van de belangrijkste, maar vaak de minst leuke pijler komen we tegen in het voeren van een goede administratie.

Actium is een administratiekantoor in Alphen aan den Rijn dat ondernemers hierin ondersteunt.
De ondernemer is de drukste persoon in het bedrijf. 24 uur per dag. En naast de dagelijkse werkzaamheden is het dan vaak een hele uitdaging om ook nog eens bovenop de administratie te zitten.

Een dagelijkse boekhouding die, als er niet op gelet wordt, ook nog eens heel snel op kan hopen. Een BTW administratie die te maken heeft met steeds wijzigende wetgevingen. Een salarishuis met, naast wijzigingen in regelgeving, de gebruikelijke wensen en planningen van personeel.

Een goed administratiekantoor zorgt er voor dat het altijd op de hoogte is van de meest recente wetswijzigingen. Hierdoor werken we samen aan een administratie die altijd voldoet aan de laatste eisen en is het eenvoudiger om uw wensen te verwerken in een planning voor de (middel)lange termijn.


Wat we voor u doen


Een goede administratie omvat vele facetten. Deze helpen niet alleen om een goed overzicht te hebben van de huidige stand van zaken binnen het bedrijf, maar ook om de lange termijn te bewaken en te plannen. Een greep uit de instrumenten die Actium hier voor inzet zijn:

- Het bijhouden van de dagelijkse boekhouding. U levert alle facturen en bonnen aan, en wij zorgen dat er een up-to-date en overzichtelijk geheel van wordt gemaakt

- Het geven van belastingadvies, gebaseerd op de meest recente wetgeving en richtlijnen vanuit de overheid. Hierdoor kunt u concentreren op het leiden van de onderneming in plaats van met uw neus in een wetboek te zitten.

- Het voeren van de salarisadministratie, waarbij ook hier gekeken wordt naar de meest recente wetgeving. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van wijzigingen in sociale premies en andere werkgeverslasten.

- Het uitvoeren van audits op uw financiële administratie, waarmee we u de extra zekerheid geven dat de huidige stand van zaken voldoet aan de eisen die aan een goede administratie gesteld worden.

Ieder bedrijf is anders. En de ondersteuning die we bieden is dus ook voor elk bedrijf anders. Daarom overleggen we altijd wat uw wensen en mogelijkheden zijn, waarna we een samenwerking uitzetten die precies op maat is.

Het kiezen van het juiste administratiekantoor


Een snel online onderzoek naar Administratiekantoor Alphen aan den Rijn leert dat er een kleine honderd mogelijkheden zijn voor u om uit te kiezen. De juiste partner vinden om mee in zee te gaan kan dus een overweldigend project zijn.

We zijn er bij Actium van overtuigd dat een goede relatie tussen administratiekantoor en ondernemer niet alleen bestaat uit het technisch uitvoeren van de gewenste werkzaamheden. Er zal ook zeker een klik moeten bestaan tussen de twee partijen.

Daarom willen we u graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft dan de mogelijkheid om de samenwerking te verkennen, en er zeker van te zijn dat uw gevoel bij ons het juiste is.

Wilt u meer weten over administratiekantoor Actium en de manieren waarop onze specialisten u ondersteuning bieden? Neem dan contact met ons op.

Financieel Administratieve Dienstverlening Op Maat